CCleaner 5.0 eindelijk te downloaden 2014-12-31T11:05:07

DigiD kampt met eindejaarsstoring

2015 nieuwjaarsdag, tijd voor een doodle van Google!

CCleaner 5.0 eindelijk te downloaden

Nieuwe versie kan grote bestanden opsporen

CCleaner 5.0 eindelijk te downloaden

Het populaire pc-schoonmaakprogramma CCleaner is alweer toe aan zijn vijfde versie. CCleaner 5.0 kan nu nog beter detecteren welke programma's je pc trager maken, maar kan nu ook zien welke bestanden de meeste ruimte innemen op je harde schijf.

CCleaner is al jaren een geliefde tool voor pc-bezitters. Het programma scant je harde schijf om te kijken welke programma's onnodig veel geheugen gebruiken. Die programma's kunnen vervolgens worden verwijderd.

Grote bestanden

Met versie 5.0 is die scan nog nauwkeuriger geworden. Het grote verschil met de oude versie is dat de nieuwe CCleaner nu ook kijkt naar welke bestanden veel ruimte op je schijf innemen. Als je bijvoorbeeld ooit een flinke torrent van een tv-serie hebt binnengehaald maar die helemaal vergeten bent, dan kan CCleaner die nu vinden.

Browsers

Een andere belangrijke verandering is dat CCleaner nu ook binnen de browsers Firefox en Opera zoeken naar onnodige bestanden, zoals oude plugins. Daarvoor moeten gebruikers wel de allernieuwste versie van Firefox, 34, hebben.

Windows 10

Het programma werkt zoals gewoonlijk op alle Windows-versies, ook op 64-bit. Als bonus werkt het programma zelfs perfect op Windows 10, dus ook iedereen die dat nu al uitprobeert kan er mee overweg. Het programma is is hier te downloaden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord