Chrome 16 nu te downloaden 2013-11-04T16:17:48

Diablo 3 intro video online

Windows 8 music player screenshots

Chrome 16 nu te downloaden

Chrome 16 nu te downloaden

Chrome 16 is uit en biedt met de nieuwe functie multiple profiles een manier om met verschillende profielen onder dezelfde Chrome browser te werken. Handig als je met meerdere mensen op een computer werkt.

Door de nieuwe functie kan iedereen met zijn eigen profiel de browser gebruiken zodat ze meteen toegang hebben tot hun eigen bookmarks, apps, extensies, browers geschiedenis e.d. Uiteraard is deze optie niet een vervanging voor de gescheiden gebruikers op een computer aangezien je binnen Chrome makkelijk kunt wisselen tussen profielen en je bij de gescheiden profielen op een pc niet toegang hebt tot de data van iemand anders.

Naast het beheer van meerdere profielen zijn er ook verbeteringen aangebracht in het synchroniseren van content. Je kunt inloggen op Chrome en wanneer je bijvoorbeeld een bookmark toevoegt op je laptop, zal het ook verschijnen op je desktop. Deze instellingen worden in de cloud bewaard, dus wanneer je laptop de geest geeft, heb je altijd nog toegang tot je bookmarks en instellingen via de cloud. Zie een een video met uitleg over de functie hieronder:

Chrome 16 is hier te downloaden. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord