Chrome OS-update verhelpt inlogproblemen door eerdere update 2021-07-26T10:18:30

Gezinsagenda Klender (1)

Review: LG Gram 16 (2021)

Chrome OS-update verhelpt inlogproblemen door eerdere update

Chrome OS-update verhelpt inlogproblemen door eerdere update

Bezit je een Chromebook waarop je na het installeren van een recente update ineens niet meer kunt inloggen, dan is daarvoor nu een oplossing beschikbaar in de vorm van een nieuwe update. Binnen te halen door het besturingssysteem in de gastmodus te starten.

Chrome OS-versie 91.0.4772.165 kwam eerder deze week uit en bleek een typfout in de code te bevatten. Daardoor ontstond een bug bij het inloggen op Chromebooks. Ook zijn er verhalen bekend van Chromebooks die in een opstartlus (boot loop) terechtkwamen na de update. In dit geval zit er niets anders op dan de Chrome OS-laptop naar de fabrieksinstellingen te resetten.

Inloggen als gast

Google trok de update terug zodat deze niet nog meer Chrome OS-gebruikers zou treffen. Inmiddels is er een update uit zonder het inlog-euvel, namelijk versie 91.0.4472.167. Als je inderdaad niet kunt inloggen op je hoofdprofiel, dan is deze alsnog te downloaden door als gast in te loggen. Kijk hiervoor bij Instellingen, Over Chrome OS, Controleren op updates


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord