Cosmetische aanpassing van Google Translate 2013-11-04T17:07:51

Duizenden iPhones gestolen uit pakhuis in België

Microsoft kondigt publieke bèta Office 2010 aan

Cosmetische aanpassing van Google Translate

Cosmetische aanpassing van Google Translate

Google heeft eindelijk een aantal nieuwe features geïntroduceerd voor Translate, de online vertalingstool. De belangrijkste is dat de tool nu on-the-fly tekst vertaalt naar een andere taal, iets dat niet zozeer praktisch alswel grappig is. Interessanter is de mogelijkheid om vreemde schriften (zoals mandarijn en hindi) om te zetten naar romeinse karakters.

Google heeft eindelijk een aantal nieuwe features geïntroduceerd voor Translate, de online vertalingstool. De belangrijkste is dat de tool nu on-the-fly tekst vertaalt naar een andere taal, iets dat niet zozeer praktisch alswel grappig is.

Interessanter is de mogelijkheid om vreemde schriften (zoals mandarijn en hindi) om te zetten naar romeinse karakters. Dit werkt op vrijwel alle vreemde talen, behalve hebreeuws, arabisch en perzisch. Mocht je het schrift niet kennen, dan kan je nu ook tekst fonetisch invoeren. Als laatste kent Google Translate nu een voorleesfunctie voor tekst die naar Engels wordt omgezet. In totaal ondersteunt Google Translate nu 51 talen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord