Cybercriminelen richten in 2011 pijlen ook op Apple 2013-11-04T16:42:09

App vertelt u of uw Tweet saai of interessant is

Android Market behaalt mijlpaal van 200.000 apps

Cybercriminelen richten in 2011 pijlen ook op Apple

Cybercriminelen richten in 2011 pijlen ook op Apple

Volgens beveiligingsbedrijf McAfee zullen cybercriminelen in 2011 het Mac OS platform niet langer links laten liggen maar aanvallen met malware.Niet alleen zal er meer malware voor Apple-systemen v

Volgens beveiligingsbedrijf McAfee zullen cybercriminelen in 2011 het Mac OS platform niet langer links laten liggen maar aanvallen met malware.

Niet alleen zal er meer malware voor Apple-systemen verschijnen maar de malware zal ook geavanceerder zijn. McAfee zegt er het volgende over: "De populariteit van iPads en iPhones in zakelijke omgevingen, gecombineerd met het gebrekkige begrip van gebruikers om deze apparaten te beveiligen, vergroot het risico van blootstelling van gegevens en identiteiten, en zal ervoor zorgen dat Apple botnets en Trojaans schering en inslag zullen zijn"

Woorden van gelijke strekking hoorden we ook al in 2009 waarbij 2010 werd gezien als het jaar van de Mac-malware.

[Via Security.nl]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord