De comeback van de HCC!dagen 2013-11-04T17:38:56

DVD Jon komt met eigen bestandsconversietool

Amerikanen trouw aan hun wachtwoorden

De comeback van de HCC!dagen

De comeback van de HCC!dagen

Op zaterdag 18 november 1978 vond in de Utrechtse Uithof de eerste HCC microcomputerdag plaats - en dat betekende de start van een jarenlange traditie, de HCC!dagen. Jarenlang bezocht een ongekend hoog aantal computerliefhebbers de beurs, die al snel uitgroeide tot een driedaags evenement. Totdat er vorig jaar ineens géén HCC!dagen waren... Goed nieuws: dit jaar komen de HCC!dagen terug!

Op zaterdag 18 november 1978 vond in de Utrechtse Uithof de eerste HCC microcomputerdag plaats - en dat betekende de start van een jarenlange traditie, de HCC!dagen. Jarenlang bezocht een ongekend hoog aantal computerliefhebbers de beurs, die al snel uitgroeide tot een driedaags evenement. Totdat er vorig jaar ineens géén HCC!dagen waren...

Goed nieuws: dit jaar komen de HCC!dagen terug! In een vandaag verschenen persbericht meldt de HCC (een afkorting die trouwens staat voor Hobby Computer Club) dat er groen licht is gegeven voor de HCC!dagen 2008. Beoogde organisator wordt het Haarlemse Magevents. Precieze data en locatie zijn nog niet bekend. Wel wordt er momenteel overleg gevoerd met zowel de Jaarbeurs als met de RAI, en wordt in de maand november (dé HCC!dagen-maand) gekeken naar beschikbare data. We houden u op de hoogte!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord