Deze plugin blokkeert alle mogelijke Star Wars-spoilers 2015-12-15T09:56:54

De leukste Star Wars-gadgets voor The Force Awakens-fans

Nieuwe Iiyama-gamemonitor is 28 inch groot

Deze plugin blokkeert alle mogelijke Star Wars-spoilers

Deze plugin blokkeert alle mogelijke Star Wars-spoilers

Het is bijna zo ver! Nog één nachtje slapen en dan draait Star Wars: The Force Awakens in de bioscoop! Maar je wil natuurlijk niet te veel weten over de film voor die uit is, dus kun je het internet met al zijn spoilers het beste vermijden toch? Niet met deze Chrome-plugin, want die blokkeert alle mogelijke Star Wars-spoilers op het web.

De plugin heet 'Force Block', en is te downloaden in de Chrome-store.

Spoilers

De plugin zoekt automatisch naar verwijzingen naar Star Wars, en kijkt of daar mogelijk spoilers in staan. In Amerika hebben bijvoorbeeld al genoeg mensen de film mogen bekijken, en natuurlijk zijn er veel websites die de trailer seconde voor seconde uit elkaar halen en dat analyseren.

Blokkade

Als er op een pagina een mogelijke spoiler staat, blokkeert de plugin die pagina. Je krijgt dan een zwart scherm te zien, met daarop een quote uit een oudere Star Wars-film - een prettig feest der herkenning dus.

Whitelist

Het is gelukkig ook gewoon mogelijk om een pagina alsnog te bekijken als je denkt dat er niet echt een spoiler in staat, dus je hoeft niet bang te zijn dat je internet wordt geblokkeerd. En als je een bepaalde site vaker bezoekt, kun je die ook whitelisten zodat je de waarschuwing in de toekomst niet meer krijgt.

Maar ach, het is nog maar één nachtje!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord