Dief uploadt zijn foto op Facebook-pagina slachtoffer

© CIDimport

Dief uploadt zijn foto op Facebook-pagina slachtoffer

Geplaatst: 17 december 2010 - 08:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:18

Redactie ID.nl

Politieagent Kyle Roe heeft veel meegemaakt maar dat een dief een foto van zichzelf met de gestolen goederen op de Facebook-pagina van zijn slachtoffer zet, had hij nog nooit gezien.De Amerikaanse

Politieagent Kyle Roe heeft veel meegemaakt maar dat een dief een foto van zichzelf met de gestolen goederen op de Facebook-pagina van zijn slachtoffer zet, had hij nog nooit gezien.

De Amerikaanse dief had een laptop, jas, iPod, waardepapieren en geld gestolen van zijn slachtoffer en toonde een deel van zijn buit op de Facebook-pagina van zijn slachtoffer. Het fenomeen is niet nieuw, vorige maand werd een dief tot een gevangenisstraf van vijf jaar veroordeeld nadat hij foto's op zijn eigen MySpace pagina plaatste met het horloge en ring van een slachtoffer, dat hij de dag daarvoor had beroofd.

Facebook heeft inmiddels het account geblokkeerd en wacht op een bevel van politie om informatie te verstrekken over wanneer en waar de dief op het account inlogde. Hoewel de man duidelijk zichtbaar met zijn gezicht op de foto staat, is het toch nog onzeker of de dief wordt opgepakt. De Amerikaanse politie zou het niet de moeite waard vinden om inbrekers op te sporen omdat ze er meestal met een voorwaardelijke straf vanaf komen.

[Via Security.nl]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten