Digitale kerstkaarten versturen via Google Docs 2013-11-04T16:41:57

3,3 miljoen Nederlanders hebben een smartphone

Als robot aanschuiven aan het kerstdiner

Digitale kerstkaarten versturen via Google Docs

Digitale kerstkaarten versturen via Google Docs

Bent u het vertrouwen in de post een beetje kwijt, of wilt u ook wel eens iets anders dan een saaie kaart?

Bent u het vertrouwen in de post een beetje kwijt, of wilt u ook wel eens iets anders dan een saaie kaart? Stuur dan een leuke kerstwens of ander familienieuws met behulp van de online Happy Holidays nieuwsbrief.

Het schrijven van kerstkaarten is veel werk en met stakende of in de sneeuw vastzittende postbodes, ben je ook nog niet zeker of de kaarten wel op tijd aankomen. Een flauw geanimeerd kaartje versturen per e-mail kan ook gevaarlijk zijn omdat, er nog wel eens malware of trojaanse paarden in dit soort berichten zitten.

Google maakt het ons makkelijk een uitgebreide Kerstwens aangevuld met familieberichten en foto's te sturen, dankzij de ‘Happy Holidays from our Family to Yours' online sjablonen voor Google Docs. Zet er eigen teksten en foto's in en versturen maar.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord