Dit keyboard heeft maar één toets: de hashtag 2014-11-28T15:40:35

Bing verwerkt nu ook vergeetverzoeken

OnePlus One dit weekend zonder invite te bestellen

Dit keyboard heeft maar één toets: de hashtag

#waarom

Dit keyboard heeft maar één toets: de hashtag

De hashtag (#) is niet meer weg te denken van het internet, en dat allemaal dankzij social media. Maar kun je de toets eigenlijk blind vinden? Of is het iedere keer weer zoeken?

Die vraag stelden de makers van de HashKey zich ook af. Want al vind je de hasthag (tip: hij zit boven de '3'), dan moet je alsnog de nodige vingergymnastiek toepassen om Alt-toets (of Cmd op Mac) er tegelijk bij in te drukken.

Veel te veel moeite. De HashKey is daarom gewoon één toets. De hashtag. Aan een USB-kabel. Niks moeilijk aan, verder. Scheelt weer tijd! #handig

#tussenkopje

De initiatiefnemers zoeken omgerekend zo'n 19.000 euro om de gadget op de markt te brengen. Een behoorlijk bedrag overigens, voor één toets die eerst als plastic prototype rondgestuurd gaat worden. Als de Kickstartercampagne een succes wordt, komt er ook een aluminium-uitvoering. Zodat je kan #hashtaggen in stijl.

Op moment van schrijven zien ongeveer honderd mensen wel heil in het project. Er is al meer dan 2200 euro toegezegd. Om de HashKey te krijgen, moet je minstens 21 euro investeren. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord