Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK

© CIDimport

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK

Geplaatst: 12 juni 2014 - 13:32

Aangepast: 20 september 2022 - 07:50

Redactie ID.nl

Het WK begint vanavond, maar omdat het in Brazilië gehouden wordt is het laat opblijven om alle wedstrijden te kunnen kijken. Niet getreurd: ook daarnaast is er nog genoeg te beleven. Met deze WK-apps hoef je geen uitslag te missen, kun je pooltjes met je vrienden maken of het Nederlands elftal aanmoedigen door met je telefoon te schudden.

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK

De WK 2014 app

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK-15995734

© CIDimport

Aan dit rijtje mag de WK 2014-app niet ontbreken. Met de app van ontwikkelaar ITnext ben je altijd op de hoogte van het laatste WK-nieuws, kun je gedetailleerde spelersinformatie bekijken, heb je een speelschema en een handig overzicht van de uitslagen van het Nederlands elftal. Verder kun je er zien hoeveel gele en rode kaarten er zijn uitgedeeld en kun je meer te weten komen over speelsteden.

Download de app voor iOS en Android

NOS FIFA WK app 2014

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK-15995736

© CIDimport

Met deze app kun je je tablet als tweede scherm gebruiken. Deze app is samen met de NOS ontwikkeld en zorgt ervoor dat je met Android tablets en iPads naar wedstrijden kunt kijken. Dat kan niet live, maar je kunt wel live alle statistieken en informatie over individuele spelers opvragen. Ook kun je een doelpunt of een tackle zo vaak je wilt uit verschillende hoeken terugkijken.

Download de app voor iOS en Android

Poollie

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK-15995739

© CIDimport

Een WK maak je nog leuker door met je vrienden te wedden op de uitkomst van de wedstrijden. En een groot voordeel: als je wedt dat je favoriete team verliest, houd je altijd iets aan een verloren wedstrijd over. Met deze app kun je een pool beginnen, tegenstanders kiezen en de uitslagen voorspellen, allemaal met je smartphone.

Download de app voor Android, iOS en Windows

Soccer Quotes +

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK-15995740

© CIDimport

Het Nederlands voetbal zou niet hetzelfde zijn zonder de legendarische quotes van Louis van Gaal, Johan Cruijff, Jack van Gelder en Johan Derksen. Deze app geeft de beste quotes van je voetbalhelden weer. Om Cruyff aan te halen: je moet niet alles op 1 kam scheren en een 11-tal is net zo sterk als de zwakste schakel.

Download de app voor iOS

FIFA

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK-15995742

© CIDimport

Dit is de officiële app van de FIFA. Hier kun je de wedstrijden op bekijken, de uitslagen op zien en je kunt kiezen welke teams je wilt volgen. Ook hier heb je gedetailleerde omschrijvingen van spelers, over Brazilië en over de speelsteden. Er is een live blog waar je van minuut tot minuut op de hoogte wordt gehouden van de meest recente gebeurtenissen en je kunt in de app exclusieve foto’s en video’s vinden.

Download de iOS en Android

De Golshaker

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK-15995744

© CIDimport

Met deze applicatie kun je pas echt vieren dat er wordt gescoord. Je kunt het Nederlands elftal aanmoedigen door de app te activeren. Als je dan met je telefoon blijft schudden, hoor je een Braziliaanse commentator Gooooooooal schreeuwen. Hij blijft schreeuwen zolang je blijft schudden en hoe langer je dit volhoudt, hoe hoger jouw land in de Golshaker country ranking terecht komt.

Download de app voor iOS

AD WK wekker

Dit zijn de 8 leukste apps voor het WK-15995745

© CIDimport

Met de AD WK wekker kun je er niet alleen met het Wilhelmus of juich- en fluitgeluiden voor zorgen dat je je niet verslaapt, met deze app ben je nog voor het ontbijt op de hoogte van al het WK nieuws van het AD.  

Download de app voor iOS en Android

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten