Domeinnaam prinses Ariane direct geregistreerd 2013-11-04T17:51:07

Marathon Rotterdam vliegen in plaats van lopen?

Elke plaats in Nederland uitgebreid op Google Maps

Domeinnaam prinses Ariane direct geregistreerd

Domeinnaam prinses Ariane direct geregistreerd

Binnen twee tot drie seconden nadat prins Willem-Alexander de naam van het nieuwgeboren prinsesje had uitgesproken, was de domeinnaam al geregistreerd. Dat meldt ict-site Webwereld. De eigenaar van de domeinnaam prinsesariane.nl is Thomas Lobker, oprichter van internetbedrijf Mediaserve.

Binnen twee tot drie seconden nadat prins Willem-Alexander de naam van het nieuwgeboren prinsesje had uitgesproken, was de domeinnaam al geregistreerd. Dat meldt ict-site Webwereld.

De eigenaar van de domeinnaam prinsesariane.nl is Thomas Lobker, oprichter van internetbedrijf Mediaserve. "Bij de geboorte van Alexia waren we ook de eerste, nu weer."

Lobker geeft toe dat het vooral een publiciteitsstunt is. "Als de Rijksvoorlichtingsdienst de domeinnaam wil hebben, kunnen ze die zo krijgen. Maar daar hebben ze bij Alexia nooit om gevraagd," aldus Lobker tegen Webwereld. Bezoekers van de site prinsesalexia.nl worden nu doorgestuurd naar de site van het Koninklijk Huis.

"Op prinsesariane.nl zal eerst een felicitatiedienst of een gastenboek verschijnen. En als er geen interesse meer is, zullen we die ook doorlinken naar koninklijkhuis.nl," aldus Lobker.

Het derde kind van prins Willem-Alexander en prinses Máxima heet voluit Ariane Wilhelmina Máxima Inez Ines, zo bleek vrijdagmorgen toen het kind werd aangegeven. De roepnaam van het nieuwe kind is Ariane.

Bron: Webwereld


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord