© CIDimport

DSB Bank onderwerp van game

Geplaatst: 20 oktober 2009 - 06:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 14:03

Redactie ID.nl

Je kon er natuurlijk op wachten: nu de DSB Bank officieel failliet is verklaard, is het eerste online spelletje over de neergang inmiddels ook verschenen. Volgens maker Tibaco Internet Media is de DSB Bank game met een knipoog gemaakt en allerminst bedoeld om werknemers, spaarders of andere gedupeerden te kwetsen.

Je kon er natuurlijk op wachten: nu de DSB Bank officieel failliet is verklaard, is het eerste online spelletje over de neergang inmiddels ook verschenen.

Volgens maker Tibaco Internet Media is de DSB Bank game met een knipoog gemaakt en allerminst bedoeld om werknemers, spaarders of andere gedupeerden te kwetsen. Het doel van Tibaco is laten zien dat er met het uitbrengen van een game snel op een actualiteit ingespeeld kan worden.

Binnen deze game sta je in de schoenen van Dirk Scheringa. Boze klanten van de DSB Bank vallen de bank aan. Je moet ze op tijd hun geld geven voordat ze de bank slopen. Naarmate de dagen vorderen moet je steeds meer middelen inzetten om de bank van de ondergang te redden.

Of dit smaakvol is, valt uiteraard te betwisten. Wie toch nieuwsgierig is, kan het spelletje hier spelen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten