Edge-browser toont kortingscodes bij bezoeken webshops

© CIDimport

Edge-browser toont kortingscodes bij bezoeken webshops

Geplaatst: 6 november 2020 - 07:53

Aangepast: 29 augustus 2022 - 15:56

Redactie ID.nl

Bij het bezoeken van webshops toont de Edge-browser van Windows 10 voortaan automatisch een scherm met beschikbare kortingscodes. Op die manier is geld te besparen zonder dat je zelf op zoek hoeft naar waardebonnen.

Om van deze functie te profiteren, heb je minimaal Edge-versie 86.0.622.61 nodig. Controleer dit onder Instellingen, Over Microsoft Edge. Als je nog niet de meest recente versie van de browser hebt, dan wordt deze nu direct binnengehaald. Herstart de browser om de update af te ronden. 

Ga vervolgens opnieuw naar Instellingen, maar dit keer naar het menu Privacy, zoeken en services. Je ziet dat er nu een schuifje aan staat bij Bespaar tijd en geld met winkelen in Microsoft Edge. Dit is de setting voor zogeheten coupons, die je eventueel hier dus ook weer kunt uitschakelen. Voor het geval je geen trek hebt in de pop-ups.

Edge-browser toont kortingscodes bij bezoeken webshops-15757508

© CIDimport

Nog niet overal

Momenteel werkt de bespaarfunctie nog niet op elke website. Werkt het wel, dan toont een pop-up alle beschikbare codes. Die zijn met één muisklik te kopiëren. Bij het afrekenen plak je de code daarna in het kortingscodevak. Wanneer een site coupons heeft, zie je dat ook terug in de adresbalk. Er staat dan een icoontje van een blauw prijskaartje aan de rechterzijde.

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten