Eerste dag van de winter gevierd met een Google Doodle 2016-12-21T00:53:29

Jip en Janneke gaan met de tijd mee

Audio spoedig te streamen met Facebook

Eerste dag van de winter gevierd met een Google Doodle

Eerste dag van de winter gevierd met een Google Doodle

Google viert traditiegetrouw de eerste dag van de winter met een doodle. De wezentjes die deze keer zichtbaar zijn komen ons bekend voor, volgens ons zijn ze al eens eerder 'gebruikt'!

We kunnen een lang verhaal gaan houden over de theorie achter de winter. Of alle feesten die in deze donkere en normaliter gezellige dagen te beleven zijn. Dit jaar lijkt het er echter nog meer dan andere jaren op dat we tijdens de feestdagen vooral heel blij moeten zijn met wat we hebben aan familie en vrienden. Wat er in de boze buitenwereld allemaal gaande is, daar wordt ook de Nachtwacht niet echt vrolijk van. Wat een tijd van plezier en ontspanning moet zijn, lijkt steeds meer gekaapt te worden door kwaadwillenden.

En toch

En toch gaat het leven door. Niet bij de pakken neerzitten dus, geniet van die eerste winterdag. Nog een paar dagen en het is Kerstmis. En hoewel het dan misschien niet overal vrede op aarde is, kunt u dat heel misschien een paar dagen vergeten. Rest de Nachtwacht dan ook niets anders dan u toch gewoon prettige Kerstdagen en een goed 2017 te wensen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord