Eerste firmware-update HTC Hero nu beschikbaar

© CIDimport

Eerste firmware-update HTC Hero nu beschikbaar

Geplaatst: 16 september 2009 - 11:09

Aangepast: 17 november 2022 - 08:50

Redactie ID.nl

HTC heeft toegegeven dat de Sense-interface voor de HTC Hero niet zo soepel werkt als het bedrijf gehoopt had. Sense, dat bovenop Android draait, heeft desondanks veel positieve reacties weten te ontlokken.

HTC heeft toegegeven dat de Sense-interface voor de HTC Hero niet zo soepel werkt als het bedrijf gehoopt had. Sense, dat bovenop Android draait, heeft desondanks veel positieve reacties weten te ontlokken. Een firmware-update moet ook de snelheidsproblemen tot het verleden maken.

Het grote probleem van Sense is dat het aanzienlijk trager wordt wanneer de gebruiker meerdere widgets installeert. Dat beaamt ook HTC, die meteen op het probleem gedoken is. Een nieuwe firmware voor de HTC Hero, het eerste toestel dat met de Sense-interface is uitgerust, is inmiddels gereed. Nederlandse gebruikers met een HTC Hero (dus 

niet

de T-Mobile G2 Touch) kunnen terecht op de supportsite van HTC. Volg de instructies voor u de update uitvoert, maak bij voorkeur een backup van uw gegevens en zorg ervoor dat de acculading minimaal 30% bedraagt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten