Eerste firmware-update HTC Hero nu beschikbaar 2013-11-04T17:11:25

Facebook voor het eerst winstgevend

Chinese scholen verwijderen Green Dam-firewall

Eerste firmware-update HTC Hero nu beschikbaar

Eerste firmware-update HTC Hero nu beschikbaar

HTC heeft toegegeven dat de Sense-interface voor de HTC Hero niet zo soepel werkt als het bedrijf gehoopt had. Sense, dat bovenop Android draait, heeft desondanks veel positieve reacties weten te ontlokken.

HTC heeft toegegeven dat de Sense-interface voor de HTC Hero niet zo soepel werkt als het bedrijf gehoopt had. Sense, dat bovenop Android draait, heeft desondanks veel positieve reacties weten te ontlokken. Een firmware-update moet ook de snelheidsproblemen tot het verleden maken.

Het grote probleem van Sense is dat het aanzienlijk trager wordt wanneer de gebruiker meerdere widgets installeert. Dat beaamt ook HTC, die meteen op het probleem gedoken is. Een nieuwe firmware voor de HTC Hero, het eerste toestel dat met de Sense-interface is uitgerust, is inmiddels gereed. Nederlandse gebruikers met een HTC Hero (dus 

niet

de T-Mobile G2 Touch) kunnen terecht op de supportsite van HTC. Volg de instructies voor u de update uitvoert, maak bij voorkeur een backup van uw gegevens en zorg ervoor dat de acculading minimaal 30% bedraagt.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord