© CIDimport

Efteling lanceert gratis online game

Geplaatst: 22 april 2011 - 06:17

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:29

Redactie ID.nl

Een attractie, een boek, een tv-serie… aan Raveleijn, de nieuwste belevenis in De Efteling, valt deze zomer niet te ontkomen.

Een attractie, een boek, een tv-serie… aan Raveleijn, de nieuwste belevenis in De Efteling, valt deze zomer niet te ontkomen. Nu is er ook een – gratis – online game gelanceerd.

 In de game, bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar,  worden kinderen ruiter om de vijanden van Raveleijn te verslaan. Het is één van de grootste gratis online games die dit jaar in Nederland wordt gelanceerd. Bijzonder aan deze browsergame is dat Raveleijn gebruikmaakt van 3D-karakters en animaties. In de game doorlopen de kinderen eerst een trainingszone, waarna ze een element kiezen (hout, lucht, aarde, water of vuur). Vervolgens krijgen ze een ruiternaam toebedeeld en beginnen ze als ruiter aan de opdracht Raveleijn te bevrijden. Uiteraard moeten ze op weg naar bevrijding vele vijanden (graffers en wachters) verslaan.

Toegegeven, World of Warcraft is het niet direct, maar het is dan ook echt gericht op kinderen. De graphics zien er in ieder geval mooi uit en de uitleg is duidelijk. Een game die je je kinderen met een gerust hart kan laten spelen.

Spelen kan hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten