Ei krijgt Instagram-likes op ongekende schaal 2019-01-14T13:03:50

Petitie voor behoud XS4all krijgt veel steun

Lenco-MD: de eerste draaitafel uit de 3D-printer

Ei krijgt Instagram-likes op ongekende schaal

Ei krijgt Instagram-likes op ongekende schaal

Een foto van een ei op een witte achtergrond heeft een nieuw Instagram-record gevestigd. Geen enkele andere foto op het sociale medium verzamelde zoveel likes als dit ei, namelijk 25,4 miljoen.

Je verwacht wellicht dat het dan een heel speciaal ei is. Maar nee, het is een doodnormaal ei. Zonder spectaculair verhaal er achter. Onder de afbeelding staat een oproep om voor de recordpoging zoveel mogelijk likes binnen te halen. Daar is massaal gehoor aan gegeven. Ei-ndeloos veel likes waren het gevolg. 

Ei, ei, ei

Het vorige record stond op naam van reality-ster Kylie Jenner. Haar babyfoto van 6 februari 2018 rekende toen op circa 18 miljoen likes. Als reactie op het nieuwe record plaatste ze een video waarin ze een ei openbreekt op straat. Zoveel likes verzamelen is immers geen eitje. Ei-nde bericht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord