Even lachen voor de selfie-spiegel 2014-04-10T10:15:22

3 manieren om anoniem te blijven downloaden

Selfies op de snelweg

Even lachen voor de selfie-spiegel

Even lachen voor de selfie-spiegel

We krijgen met z’n allen maar niet genoeg van de selfie. Het woord van 2013 wordt elke dag weer opnieuw uitgevonden: zo hadden we de sellofie, de excelfie, de after-workout selfie, de spiegelselfie en de celebrityselfie.

Daar speelt S.E.L.F.I.E. (Self Enhanding Live Feed Image Engine) handig op in: een tweezijdige spiegel die foto’s neemt met behulp van een Mac Mini, een webcam en Arduino-gestuurde LEDS.

Lief lachen

Gebruikers hoeven niet veel te doen om de spiegel te activeren: gewoon ervoor gaan staan en lief lachen is voldoende. Vervolgens wordt afgeteld voordat de foto wordt genomen en gelijk doorgeplaatst op Twitter.

Spiegel in de badkamer

Het device is ontworpen door het Digitale bureau iStrategyLabs. Het ziet er iets beter uit dan de Twitter Mirror van vorig jaar, die celebrities foto’s van zichzelf liet uploaden tijdens evenementen. We zijn benieuwd of we over 10 jaar straks allemaal een spiegel in de badkamer hebben staan die je goede net-uit-bed-look gelijk doorplaatst naar je Twittervolgers. 

Bron: The Verge


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord