Facebook Chat nu ook in Nederland in Hotmail 2013-11-04T16:37:59

Feest.je nu echt gekoppeld aan Foursquare

Aantal Nederlandse Twitteraars met 33 procent toegenomen

Facebook Chat nu ook in Nederland in Hotmail

Facebook Chat nu ook in Nederland in Hotmail

Facebook Chat zat al sinds september 2010 in Hotmail in een zestal landen, maar nog steeds niet in Nederland.

Facebook Chat zat al sinds september 2010 in Hotmail in een zestal landen, maar nog steeds niet in Nederland. Microsoft kondigde gisteren aan dat Facebook Chat nu ook wereldwijd te gebruiken is in Hotmail. Dat betekent dat Gmail er een geduchte concurrent bij heeft.

Gmail had al heel lang GTalk geïntegreerd in Gmail, waarmee het makkelijk werd om vanuit één locatie met je contactpersonen te communiceren zonder daar een e-mail aan te versturen. De Facebook Chat functie was al enkele weken beschikbaar via Live Messenger. Nu kan dat ook in Hotmail en daarmee is in één klap het voordeel van Gmail weggevaagd. In Hotmail kun je nu én met je Messenger-contactpersonen chatten én met je Facebook-vrienden.

Volgens Microsoft zitten drie van de vier Hotmail-gebruikers al op Facebook, dus het was een kleine moeite om het gemak voor al die gebruikers nog groter te maken. Sinds de introductie vorig jaar in de zes landen die als eerste mochten waren er al snel zo'n 18 miljoen gebruikers die hun account koppelden aan Facebook. Dat aantal zal dus nu snel gaan oplopen.

Je Facebook account koppelen met Windows Live kan hier.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord