Facebook in fysieke boekvorm

© CIDimport

Facebook in fysieke boekvorm

Geplaatst: 23 november 2010 - 08:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:29

Redactie ID.nl

Hoewel het woord ‘book’ in Facebook een beetje misleidend klinkt, geeft Ninuku Archivist de mogelijkheid om van je Facebook-profiel een echt boek te maken.Met het programma geef je het

Hoewel het woord ‘book’ in Facebook een beetje misleidend klinkt, geeft Ninuku Archivist de mogelijkheid om van je Facebook-profiel een echt boek te maken.

Met het programma geef je het bedrijf toegang tot je Facebook-account en zij zorgen er maandelijks voor dat alle informatie zoals status updates, foto's, opmerkingen, links, comments e.d. in chronologische volgorde wordt gezet en mooi wordt weergegeven. Ook kun je gedachten die je had bij het plaatsen van een bepaalde foto als onderschrift in het boek verwerken. Uiteraard kun je altijd zelf nog wijzigingen aanbrengen. Het resultaat is een PDF dat makkelijk geprint kan worden. 
Ninuku Archivist stelt je tevens in staat om alles op Facebook te wissen indien je dat wenst nadat je je boek up to date hebt. De dienst kost 24 dollar per jaar.
Nadeel is misschien wel dat je een bedrijf toegang geeft tot al je informatie op Facebook. Er zijn natuurlijk laatst ook al wat problemen geweest op dat gebied.

[Via DigitalTrends.com]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten