Facebook komt naar Playstation 3 2013-11-04T17:07:59

Call of Duty Modern Warfare 2 in de ban in Rusland

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Facebook komt naar Playstation 3

Facebook komt naar Playstation 3

Donderdag zet Sony de eerste stappen in de sociale media door Facebook te integreren in de PS3. Nog niet met volledige functionaliteit, maar het is een begin. De Facebook-integratie zit in de 3.10 update die aanstaande donderdag uitkomt. Vooralsnog ontbreekt de mogelijkheid om de status te updaten.

Donderdag zet Sony de eerste stappen in de sociale media door Facebook te integreren in de PS3. Nog niet met volledige functionaliteit, maar het is een begin. De Facebook-integratie zit in de 3.10 update die aanstaande donderdag uitkomt.

Vooralsnog ontbreekt de mogelijkheid om de status te updaten. Wel wordt het mogelijk om het Facebook nieuws automatisch aan te vullen met behaalde trofeeën en andere gameinformatie. Dit is nog maar het begin aan meer functionaliteit wordt nog gewerkt.

Andere veranderingen in de firmwareupdate zijn veranderingen in de fotonavigatie en de mogelijkheid om vrienden op Playstation netwerk gekleurd weer te geven.

Wel toevallig is dat deze Facebook update uitkomt één dag nadat de Xbox Live Facebook integratie verschijnt.

Bron: Sonyinsider 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord