Facebook past automatisch je foto's aan 2014-12-17T12:38:29

Beheerders The Pirate Bay onzeker over terugkomst

GoAnimate 6 - Scenes instellen

Facebook past automatisch je foto's aan

Uitrol is van start gegaan

Facebook past automatisch je foto's aan

Facebook past binnenkort automatisch je foto's aan op het gebied van schaduw, licht en contrast. De algoritmen van het sociale netwerk bepalen hoe je foto het beste tot zijn recht komt, zodat je er zelf niet naar om hoeft te kijken.

De nieuwe functie wordt mondjesmaat uitgerold en is zodoende alleen nog maar voor Amerikaanse iPhone-gebruikers beschikbaar. Op den duur komt de functionaliteit ook naar Android-toestellen.

Een icoontje van een toverstaf toont aan dat je foto is bijgewerkt door Facebook. Via een schuifbalkje is vervolgens in te stellen in hoeverre je de aanpassingen wilt doorvoeren.

Uitschakelen

Wil je helemaal geen verbeteringen, dan kun je die met een druk op de toverstaf ook nog uitzetten voordat je de foto plaatst. Bij de instellingen van de iOS-app is de functie helemaal uit te schakelen.

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord