Facebook Timeline geen keuze meer 2013-11-04T16:14:27

iPhone 5 in juni volgens Foxconn-bron

Google Chrome-lek kan €60.000 opbrengen

Facebook Timeline geen keuze meer

Facebook Timeline geen keuze meer

Kiezen voor de Timeline-interface van Facebook is straks niet meer mogelijk omdat de Timeline een standaard onderdeel gaat worden van je profielpagina.

De Timeline-indeling wordt de komende weken automatisch geactiveerd. Wanneer je eenmaal de 'activate' knop ziet verschijnen, krijg je een preview van een week waarin je de tijd hebt om wijzingen aan te brengen.

Facebook-vrienden kunnen voortaan makkelijker door de geschiedenis van jouw Facebook-berichten bladeren. Update die je liever niet openbaar maakt, kun je verbergen of verwijderen en de zichtbaarheid van berichten is ook in te stellen voor bepaalde groepen personen. De Timeline-functie werd in september 2010 gepresenteerd. Het werd ook al op een creatieve manier ingezet in een anti-drugs campagne.


No Time(line) to waste


Het feit dat Facebook zo'n haast heeft, kan te maken hebben met app-ontwikkelaars voor de Timeline die Facebook tegemoet wil komen door iedereen te verplichten de Timeline te gebruiken. Ook stagneert de groei van Facebook in de V.S. en liet Google onlangs weten 90 miljoen gebruikers te hebben op Google+ en door het verplicht lid worden van Google + bij het aanmaken van een Google-account, kan Facebook niet stil blijven zitten natuurlijk. Het kan natuurlijk ook verkeerd uitpakken, niet iedereen zit te wachten op de Timeline en misschien jaagt het een groep gebruikers juist naar Google+. 

We zijn benieuwd wat de lezers van Computer Idee vinden van de verplichte Timeline-functie in Facebook, geef je mening in de reacties.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord