Facebook verbergt ex uit overzicht bij verbreken relatie

© CIDimport

Facebook verbergt ex uit overzicht bij verbreken relatie

Geplaatst: 20 november 2015 - 07:12

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:13

Redactie ID.nl

Als je één ding niet wil nadat je je relatie verbreekt is om je ex nog op allerlei vrolijke foto's te zien - wat wel regelmatig gebeurt op Facebook. Het sociale netwerk komt nu gelukkig met een functie om alle berichten over je voormalige geliefde uit je tijdlijn te halen. Scheelt een hoop pijnlijke momenten.

Facebook introduceert de functie vandaag. Wanneer je je relatiestatus verandert op Facebook, geeft de site je meteen de optie 'of je je ex niet meer wilt zien'.

Suggesties

In dat geval krijg je status-updates van je vorige vriendje of vriendinnetje niet meer te zien in je eigen nieuwsoverzicht. Bovendien krijg je zijn of haar suggestie niet meer als je een foto wil taggen.

Niet ontvrienden

Dat onzichtbaar maken is overigens niet hetzelfde als iemand ontvrienden. Je blijft wel bevriend met je ex, maar wordt minder vaak geconfronteerd met zijn of haar foto's.

Makkelijker

De optie om iemand niet weer te geven in je nieuwsoverzicht zonder diegene te ontvrienden bestaat overigens al wel langer, maar Facebook biedt de optie nu direct aan in een pop-up wanneer je een relatiestatus verandert.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten