Facebook verovert Europa 2013-11-04T17:09:58

Apple oorzaak voor tekort aan flashgeheugen?

Acer waarschuwt voor oververhitting

Facebook verovert Europa

Facebook verovert Europa

Europa heeft nu bij na 100 miljoen Facebookgebruikers dat is zelfs meer dan de 88,3 miljoen Facebookgebruikers in de Verenigde Staten. Volgens een onderzoek van Global Monitor heeft Facebook in de loop van September er ruim 5,9 miljoen gebruikers bij gekregen. Van de tien snelst groeiende landen in Europa staat Turkije aan kop driect gevogld door Italie en op enige afstand Frankrijk.

Europa heeft nu bij na 100 miljoen Facebookgebruikers dat is zelfs meer dan de 88,3 miljoen Facebookgebruikers in de Verenigde Staten.

Volgens een onderzoek van Global Monitor heeft Facebook in de loop van September er ruim 5,9 miljoen gebruikers bij gekregen. Van de tien snelst groeiende landen in Europa staat Turkije aan kop driect gevogld door Italie en op enige afstand Frankrijk. Nederland staat bij de groeiers op de achtste plaats.

Het Verenigde Koninkrijk (UK) heeft al jaren de meeste Facebook gebruikers met ruim 20 miljoen maar groeit niet zo hard. Nederland heeft bijna 1,5 miljoen Facebookgebruikers een groei van ruim 175 duizend niet spectaclulair maar procentueel met 13,4 % heel wat.

Nederland is al jaren een Hyves land met 5 miljoen geregistreerde gebruikers. Het Amerikaanse Myspace staat nog steeds aan kop met ruim 289 miljoen gebruikers.

Bron: InsideFacebook


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord