Feedly Cloud biedt webversie van Feedly 2013-11-04T15:35:28

Instagram video vs Vine

Zomerradar van Buienradar

Feedly Cloud biedt webversie van Feedly

Feedly Cloud biedt webversie van Feedly

Google Reader stopt op 1 juli en verschillende readers staan klaar om de gebruikers van Google Reader te verwelkomen. Feedly doet al goede zaken en heeft met de introductie van Feedly Cloud nu naast een iOS- en Android-app ook een webversie beschikbaar van de news reader.

Nog negen dagen en dan is het einde oefening voor Google Reader. Feedly wist na het nieuws dat Google Reader zou stoppen al snel goed te profiteren. Begin dit jaar stond de teller op 4 miljoen en inmiddels is dat opgeklommen tot 12 miljoen gebruikers.

Google Reader retirementFeedly kan niet wachten tot Google Reader zijn biezen pakt

Feedly Cloud

Feedly Cloud is een platform dat het mogelijk maakt om Feedly ook op het web te gebruiken. Naast de webversie heeft Feedly ook een API (programmeerinterface) genaamd Feedly Cloud gelanceerd. Hiermee is het mogelijk om je Feedly profiel te koppelen aan andere diensten als Google Drive, Gmail, Facebook, Tumblr, Evernote, Pocket. Er zijn al 9 applicaties voor Windows 8, Windows Phone, iOS, Android en BlackBerry die van de API gebruikmaken: IFTTTSprout SocialNextgen ReadergNewsReader for BlackBerry 10 en voor Symbian/MeeGoPressgReaderNewsifyPure News Widget, en Meneré.

Voor de webversie kun je hier terecht, je hebt wel een account nodig om in te loggen.

Feedly Cloud


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord