Feestdagen 2015 in de vorm van een Google doodle 2015-12-23T00:22:46

Lenovo Thinkpad p40 Yoga is een 2-in-1 voor tekenaars

Te veel smileys laten WhatsApp crashen

Feestdagen 2015 in de vorm van een Google doodle

Feestdagen 2015 in de vorm van een Google doodle

Google wenst u fijne feestdagen en ons rest natuurlijk niets anders dan daarbij aan te sluiten. De vrolijke Google Doodle kunnen wij niet overtreffen, dus kijk ernaar en geniet ervan.

De Google doodle deze keer bestaat uit een aardige graphic die doorlinkt naar een overzicht van alle Nederlandse feestdagen op een rijtje. Opvallend is dat Google voor de zoektekst Feestdagen 2015 en niet 2016 heeft gekozen. Zouden we de zoekgigant daarmee op een foutje betrapt hebben of is het vooral bedoeld als terugblik naar de feesten van het afgelopen jaar? Daar komen we pas achter als de zoektekst de komende dag of dagen gewijzigd wordt natuurlijk. Mocht u direct op zoek willen naar een overzicht van alle Nederlandse feestdagen in 2016, dan staat niets u natuurlijk in de weg om op www.google.nl te zoeken naar feestdagen 2016.

Wat de Nachtwacht betreft in ieder geval: Prettige kerstdagen en een gezond, voorspoedig en vooral digitaal 2016 gewenst!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord