Feest.je nu echt gekoppeld aan Foursquare

© CIDimport

Feest.je nu echt gekoppeld aan Foursquare

Geplaatst: 22 februari 2011 - 09:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:52

Redactie ID.nl

Het stond al een tijdje aangekondigd op de website van Feest.je, maar nu is het dan zo ver: de check-ins van Feest.je verschijnen nu ook op Foursquare.

Het stond al een tijdje aangekondigd op de website van Feest.je, maar nu is het dan zo ver: de check-ins van Feest.je verschijnen nu ook op Foursquare. Foursquare is een populaire mobiele dienst waarmee je kunt aangeven dat je ergens (restaurant, club, café, bioscoop) bent en je vrienden kunnen je daar opzoeken. Je kunt tevens tips achterlaten en sinds een tijdje ook foto's maken van de locatie, het eten, de omgeving enzovoorts om anderen te laten weten hoe het er is. In Computer Idee nummer 2 van dit jaar lees je alles hierover! Feest.je is de Nederlandse variant ervan, maar nog lang niet zo populair.

Feest.je zet de check-in automatisch door naar Foursquare en het behoeft dus geen verdere handelingen op Foursquare zelf. Bovendien is het dubbel prijs, want behalve de punten op Feest.je haal je ook nog gewoon de badges op Foursquare. Feest.je is volledig Nederlands, en daarom wellicht voor een grote groep wat makkelijker en fijner om te gebruiken. Bovendien zijn er meer Nederlandse bedrijven die acties doen met Feest.je (als je ergens ingecheckt bent), zodat je meer voordeel uit je check-ins kunt halen.

Een grote stap voor Feest.je, waardoor ze in Nederland misschien al snel groter worden dan Foursquare.

Update 23-02-2011 12:28:

Reactie Feest.je: Als mensen inchecken op Feest.je en een koppeling hebben met Foursquare wordt die checkin ook op Foursquare geplaatst. Zo scoren mensen dus ook punten op Foursquare. Feest.je gebruikt echter wel een eigen database met spots

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten