Flash player verbetert videoweergave 2013-11-04T17:07:53

AOL wordt per 9 december verzelfstandigd

Verwachting voor 2010: nog meer aanvallen

Flash player verbetert videoweergave

Flash player verbetert videoweergave

Adobes vernieuwde Flash player heeft verbeterde afspeelfunctionaliteit voor hd-video.

Adobes vernieuwde Flash player heeft verbeterde afspeelfunctionaliteit voor hd-video. De nieuwe bèta versie zorgt voor een optimale beeldkwaliteit bij het browsen naar flash-geanimeerde pagina's, en (hd-)video.

Flash player 10.1 maakt gebruik van nieuwe http streaming-functionaliteit en gebruikt de hardware ondersteuning van H.264 decoders in GPU's voor video op Windows pc's en notebooks.

Volgens AMD gebruikt Flash 10.1 de ATI streamtechnologie voor het versnellen van videoweergave en verminderd zo het cpu-gebruik. Ook Nvidia laat zich niet onbetuigd en zorgt samen met Adobe voor optimale ondersteuning van Flash 10.1 door de GPU. Zelfs netbooks met een Nvidia Ion grafische chip zouden nu geen moeite meer mogen hebben met full hd 1080p flash video, zoals die nu ook via YouTube wordt aangeboden.
Adobes Flash 10.1 player beta versie voor Windows is nu al te downloaden als prerelease. Voor mobiele apparaten als Palm of Android smartphones zal de Flash 10.1 player pas begin volgend jaar uitkomen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord