FlixFit-app maakt 3d body-scan met smartphone 2013-11-04T15:51:24

Taliban lekt mailinglijst

Smartphone bedienen met bluetooth handschoen

FlixFit-app maakt 3d body-scan met smartphone

FlixFit-app maakt 3d body-scan met smartphone

De in Nederland gevestigde start-up Poikos heeft de Europese innovatiewedstrijd Smartcamp van IBM gewonnen met de FlixFit-app. Met deze software maak je van de camera van je smartphone, tablet of webcam een 3d body-scanner.

De 'app' kan voor medische doeleinden worden ingezet maar is in eerste instantie voor E-commerce doeleinden ontwikkeld. Hierbij valt te denken aan het maken van een body scan om kleding uit webshops te passen. De jury noemt de software een heldere oplossing voor een probleem waar momenteel geen alternatief voor bekend is.’ Poikos wint een jaar lang intensieve begeleiding en sponsoring van het European Investment Fund. Tevens gaat het bedrijf door naar de wereldwijde Smartcamp-finale op 5 februari 2013 in New York.

De werking van de app:

Over de ontwikkeling van de app en de werking achter de schermen:


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord