Folders.nl-app voor zoeken naar aanbiedingen

© CIDimport

Folders.nl-app voor zoeken naar aanbiedingen

Geplaatst: 18 november 2011 - 09:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:00

Redactie ID.nl

Met deze nieuwe app voor iPhone en iPad kan door alle reclamefolders van Nederland worden gebladerd op zoek naar de beste aanbiedingen.

Sommige gratis apps bevatten reclame om zo inkomsten te genereren voor de maker, maar de app van Folders.nl is helemaal gemaakt voor het bekijken van reclame. De app maakt het mogelijk om alle actuele aanbiedingen te bekijken en de gewenste aanbiedingen uit te knippen en op een digitaal boodschappenlijstje te zetten. Dit lijstje kan aangevuld worden met de dagelijkse boodschappen en gedeeld worden met anderen. Uniek aan de app van Folders.nl is dat de bezoeker een specifiek zoekwoord kan ingeven, een merk of een product. De consument zoekt bijvoorbeeld op haarlak en krijgt alle aanbiedingen met haarlak vanuit de verschillende folders bij elkaar.

Folders.nl-app voor zoeken naar aanbiedingen-16432494

© CIDimport

Favoriete reclamefolders kunnen worden bewaard in Mijn Favorieten en favoriete aanbiedingen kunnen worden uitgeknipt en op de boodschappenlijst bewaard worden. De kortste route voor de boodschappen kan worden uitgestippeld, want de app bevat actuele winkelinformatie van meer dan 50.000 winkels. Door een integratie met de belangrijkste sociale netwerken is het voor gebruikers mogelijk om verlanglijstjes met elkaar uit te wisselen.

De app is beschikbaar voor iPhone en iPad en is hier te downloaden. De Android-app wordt medio decemberuitgebracht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten