Folders.nl-app voor zoeken naar aanbiedingen 2013-11-04T16:19:54

Modern Warfare 3: $775 miljoen omzet in 5 dagen

Nokia tablet met Windows 8

Folders.nl-app voor zoeken naar aanbiedingen

Folders.nl-app voor zoeken naar aanbiedingen

Met deze nieuwe app voor iPhone en iPad kan door alle reclamefolders van Nederland worden gebladerd op zoek naar de beste aanbiedingen.

Sommige gratis apps bevatten reclame om zo inkomsten te genereren voor de maker, maar de app van Folders.nl is helemaal gemaakt voor het bekijken van reclame. De app maakt het mogelijk om alle actuele aanbiedingen te bekijken en de gewenste aanbiedingen uit te knippen en op een digitaal boodschappenlijstje te zetten. Dit lijstje kan aangevuld worden met de dagelijkse boodschappen en gedeeld worden met anderen. Uniek aan de app van Folders.nl is dat de bezoeker een specifiek zoekwoord kan ingeven, een merk of een product. De consument zoekt bijvoorbeeld op haarlak en krijgt alle aanbiedingen met haarlak vanuit de verschillende folders bij elkaar.

Folders.nl

Favoriete reclamefolders kunnen worden bewaard in Mijn Favorieten en favoriete aanbiedingen kunnen worden uitgeknipt en op de boodschappenlijst bewaard worden. De kortste route voor de boodschappen kan worden uitgestippeld, want de app bevat actuele winkelinformatie van meer dan 50.000 winkels. Door een integratie met de belangrijkste sociale netwerken is het voor gebruikers mogelijk om verlanglijstjes met elkaar uit te wisselen.

De app is beschikbaar voor iPhone en iPad en is hier te downloaden. De Android-app wordt medio decemberuitgebracht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord