© CIDimport

Gameshops houden winter-uitverkoop

Geplaatst: 23 december 2015 - 09:39

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:59

Redactie ID.nl

Met een beetje geluk geniet je al van je kerstvakantie en heb je de komende tijd lekker vrij. Een beter moment om wat nieuwe games te spelen is er bijna niet. Gameshops springen daar gretig op in en stunten met kortingen.

Zo is de jaarlijkse Steam Winter Sale van start gegaan, waarbij duizenden games zijn afgeprijsd. Kortingen lopen op tot soms wel 90 procent. Om de games te kopen, te downloaden en te spelen heb je wel de Steam-software nodig.

Niet alleen Steam houdt uitverkoop, het loont ook om andere aanbieders eens te bezoeken. Zo vind je ook Winter Sales bij Greenmangaming en Humble Bundle. Let hierbij op dat je niet met iDeal kunt betalen, maar bijvoorbeeld wel met Paypal.

Aanraders

Op zoek naar aanraders? Overweeg The Witcher 3 voor 29,99 euro - absoluut een topper waar je honderden uren aan kunt spenderen, maar waar je wel een krachtige pc voor nodig hebt.

Mag het wat goedkoper? Veel Star Wars-games kosten nog geen tientje. Hetzelfde geldt voor de nieuwste Wolfenstein-game. Zoek je iets rustigers, dan zijn ook veel simulatiegames goedkoop op te pikken. Denk aan Farming Simulator en Train Simulator.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten