Geert Wilders meest gezochte partijleider op Google 2013-11-04T17:07:10

eBay krijgt miljoenenboete voor verkoop parfum

Twitteren nu ook wereldwijd Woord van het Jaar

Geert Wilders meest gezochte partijleider op Google

Geert Wilders meest gezochte partijleider op Google

Al eerder vandaag besteedden we aandacht aan het Zeitgeist-rapport 2009 van Google, een overzicht van de populairste trends van dit jaar op basis van zoekopdrachten. Daarbij heeft Google ook gekeken naar politiek. Het zal geen verrassing zijn dat Geert Wilders de lijst aanvoert. Vooral in de Flevopolder, Zeeland en Limburg werd veel op hem gezocht.

Al eerder vandaag besteedden we aandacht aan het Zeitgeist-rapport 2009 van Google, een overzicht van de populairste trends van dit jaar op basis van zoekopdrachten. Daarbij heeft Google ook gekeken naar politiek.

Het zal geen verrassing zijn dat Geert Wilders de lijst aanvoert. Vooral in de Flevopolder, Zeeland en Limburg werd veel op hem gezocht. In Drenthe en Friesland werd zijn naam het minst ingetikt. Wouter Bos staat op de tweede plaats. Opvallend is dat de naam van Bos maar in vier provincies veel werd ingetikt: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. In de rest van Nederland was onder zoekende internetters minder animo voor de PVDA-leider.

Op drie vinden we Femke Halsema, gevolgd door Agnes Kant, Rita Verdonk, Marianne Thieme, Mark Rutte, Alexander Pechtold, Jan Marijnissen en op de tiende plaats tenslotte Arie Slob van de ChristenUnie.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord