Gezinskorting met Spotify's familieplan

© CIDimport

Gezinskorting met Spotify's familieplan

Geplaatst: 20 oktober 2014 - 10:28

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:23

Redactie ID.nl

Spotify lanceert een nieuwe abonnementsvorm, Spotify Family. Daarmee deel je Premium-functionaliteiten met gezinsleden, die daarvoor vijf euro per persoon betalen. Normaal gesproken kost Spotify Premium een tientje, dus je spaart er geld mee uit.

Eerder was het al mogelijk een Premium-account van een familielid of vriend te 'lenen' door simpelweg als diegene in te loggen, maar daarbij is de restrictie dat er maar één iemand tegelijk kan streamen. Met Spotify Family kun je tot vijf streams tegelijk afspelen, omdat iedereen zijn eigen account houdt. Een ieder heeft zo ook zijn eigen afspeellijsten.

Premium voordelen

De Premium voordelen strekken zich uit tot de accounts die onder het hoofdaccount hangen. Van reclame's zijn geen sprake meer en je hebt ook de mogelijkheid muziek offline te luisteren. Spotify delen met familie is een van de meest aangevraagde features voor de streamingdienst, zo stelt het bedrijf in de aankondiging ervan.

Spotify Family komt overigens niet helemaal als een verrassing. Zo'n drie jaar geleden werd er al voor het eerst over gesproken.

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten