Gmail gaat op de chattour 2013-10-10T14:33:59

Algemeen Dagblad komt met eigen rss-reader

Al ruim kwart miljoen .eu-namen aangevraagd

Gmail gaat op de chattour

Gmail gaat op de chattour

Google brengt het chat-programma Google Talk in e-maildienst Gmail onder. Begin deze week werden de eerste groep Gmailers uitgenodigd om van deze extra functie gebruik te maken. Eind deze maand komt de chatmogelijkheid voor alle Gmail-gebruikers beschikbaar.MSN biedt al langer de mogelijkheid om te chatten met MSN Messenger-contacten vanuit Hotmail.

Google brengt het chat-programma Google Talk in e-maildienst Gmail onder. Begin deze week werden de eerste groep Gmailers uitgenodigd om van deze extra functie gebruik te maken. Eind deze maand komt de chatmogelijkheid voor alle Gmail-gebruikers beschikbaar.

MSN biedt al langer de mogelijkheid om te chatten met MSN Messenger-contacten vanuit Hotmail. Nu wil Google hetzelfde trucje uithalen met de combinatie Gmail en Google Talk. Zie hier een schermafbeelding van de nieuwe dienst.

Met het aparte programma Google Talk is het mogelijk om naast chatten ook te telefoneren. Het bellen wordt vooralsnog niet mogelijk vanuit mail.google.com, het gaat alleen (nog) om de chatfunctie. Overigens zijn zowel Gmail als Google Talk b├Ęta-versies.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord