Goedkoper bellen en internetten in buitenland 2013-11-04T16:04:58

Geen smartphone? Speel Wordfeud op uw pc!

Samsung Galaxy S WiFi 4.2 nu uit

Goedkoper bellen en internetten in buitenland

Goedkoper bellen en internetten in buitenland

De roamingkosten voor mobiel bellen en internetten in het buitenland zullen omlaag gaan. Ook is het mogelijk zelf een provider te kiezen.

De roamingkosten voor mobiel bellen en internetten in het buitenland zullen omlaag gaan. Ook is het mogelijk zelf een provider te kiezen.

De Europese ministerraad heeft gisteren een nieuwe regelgeving goedgekeurd. Deze regelgeving zorgt ervoor dat de maximale kosten van mobiel bellen, internetten en sms’en verlaagd worden. Mobiel internet krijgt ook een maximumtarief, dit is om te voorkomen dat er extreme prijzen worden gerekend. De tarieven gaan deze zomer in.

Provider

Het is ook niet meer vanzelfsprekend welke provider je in het buitenland hebt. Het is namelijk mogelijk om zelf de goedkoopste (lokale) provider uit te kiezen. Het is de bedoeling dat door deze concurrentievorming de tarieven nog verder zullen dalen.

Tarieven zomer 2012

De tarieven zijn: € 0,29 per minuut voor bellen, en € 0,08 per minuut om gebeld te worden. Een sms’je kost maximaal € 0,09. De kosten voor data mogen niet hoger zijn dan € 0,70 per MB. In juli 2014 moeten de tarieven nog verder dalen. Bellen kost dan € 0,19 en € 0,05 omgebeld te worden, € 0,06 voor een sms’je en niet meer dan € 0,20 per MB voor data. (bedragen zijn exclusief BTW)

[Via: PCM]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord