Google Agenda gaat fitness-sessies automatisch inplannen

© CIDimport

Google Agenda gaat fitness-sessies automatisch inplannen

Geplaatst: 13 april 2016 - 05:48

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:10

Redactie ID.nl

Wie het lastig vindt om de discipline te vinden voor hardlopen, leren, of trainen, kan binnenkort terecht bij Google Agenda. De kalender gaat 'persoonlijke doelen' automatisch voor je inplannen.

De app vraagt je straks welke activiteiten je wil doen, hoe vaak per week en rond welke tijden ze het beste uitkomen - bijvoorbeeld 's middags of 's avonds. Vervolgens wordt gekeken of er nog vrije plekjes in je agenda zijn, waarna sessies door de app zelf worden ingepland.

Komt er ineens een last-minute afspraak tussendoor, dan kan Google Agenda de planning uit zichzelf omgooien. Er wordt dan een nieuw tijdstip gevonden voor je fitness-workout. 

Slimmer

Mocht keer op keer blijken dat je toch geen tijd hebt voor je ingeplande taken, dan gaat de app daar telkens slimmer mee om. Lukt het 's avonds maar niet, dan komt het misschien beter uit in de ochtend.

Google Agenda bestaat tien jaar en dit is één van de nieuwe functies ervoor. De Nederlandse versie van de app moet het echter nog eventjes zonder stellen, zoals dat wel vaker gaat.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten