Google Android Jelly Bean Easter Egg 2013-11-04T16:02:25

Twitter: LinkedIn is out

VLC voor MacBook Pro Retina

Google Android Jelly Bean Easter Egg

Google Android Jelly Bean Easter Egg

Google houdt er van om Easter Eggs te verstoppen en heeft er ook weer eentje in het nieuwe Android 4.1 besturingssysteem Jelly Bean gestopt: Vliegende Jelly Beans!

Net als bij andere versies, komt de Easter Egg tevoorschijn door in de instellingen snel een paar keer op het Android versienummer te klikken. In Android 4.1 Jelly Bean is het dus een plaatje van een Jelly Bean en als je daar vervolgens weer lang op drukt, krijg je vliegende Jelly Beans te zien. In de huidige versie van Android (Ice Cream Sandwich) zie je de Android met een Ice Cream Sandwich als buik. Door daat lang op te drukken, komt hij naar je toe en vliegt uiteindelijk over je scherm.

Android ICS en JellyBean Easter Egg

Google & Easter Eggs

Google staat met bekend om het verstoppen van Easter Eggs, zo verstopt het Easter Eggs in de zoekmachine en ook in software als het Android besturingsysteem. Zelfs de onlangs geïntroduceerde Nexus Q bevat een Easter Egg: Door snel op het plaatje van de Nexus Q te klikken in de app, opent een venster waar de Nexus Q als ‘Magic Eight Ball’ gebruikt kan worden. Eight Ball is een populair stuk speelgoed in de VS waarbij je een zwarte biljartbal met een schermpje kunt schudden en een (random) antwoord op je vraag krijgt. En aangezien de Nexus Q op een zwarte bal lijkt, is dit een toepasselijke Easter Egg.

Om de Jelly Bean Easter Egg in het echt te zien, moeten we nog even geduld hebben. In Amerika komt de Nexus 7-tablet met Jelly bean deze maand uit. Volgens geruchten is Nederland een paar maanden later aan de beurt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord