Google DocVerse voor MS Office is gewoon te downloaden

© CIDimport

Google DocVerse voor MS Office is gewoon te downloaden

Geplaatst: 17 maart 2010 - 09:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 12:33

Redactie ID.nl

De plug-in DocVerse is, sinds het gelijknamige bedrijf vorige week door Google werd overgenomen, niet meer op de site te vinden. Behalve voor wie even verder zoekt.Terwijl Google bezig is de software geschikt te maken voor Google Apps, is registratie niet mogelijk. Althans: niet via de website. Wie de downloadpagina bezoekt, kan het programmaatje gewoon downloaden en tijdens de installatie ervan probleemloos een account aanmaken. De plug-in is direct te gebruiken om documenten online op te slaan en te bewerken. Het jonge bedrijf DocVerse werd begin maart door Google overgenomen. Met de software die het maakt, is online delen van documenten vanuit Microsoft Office mogelijk. Het uitwisselen van documenten die zijn gemaakt in Office en in Google Docs lijkt hiermee een kwestie van tijd te zijn. De overname van DocVerse kost Google volgens de Wall Street Journal zo'n $ 25 miljoen dollar. Met deze aquisitie begeeft het internetconcern zich op het terrein van Microsoft. Eerder gaf de zoekgigant al een plug-in voor Outlook uit, waarmee Gmail, Google Calendar en Google Docs rechtstreeks vanuit Outlook zijn te benaderen. Een andere plug-in tovert Internet Explorer om in de browser Chrome.

De plug-in DocVerse is, sinds het gelijknamige bedrijf vorige week door Google werd overgenomen, niet meer op de site te vinden. Behalve voor wie even verder zoekt.Terwijl Google bezig is de software geschikt te maken voor Google Apps, is registratie niet mogelijk. Althans: niet via de website. Wie de downloadpagina bezoekt, kan het programmaatje gewoon downloaden en tijdens de installatie ervan probleemloos een account aanmaken. De plug-in is direct te gebruiken om documenten online op te slaan en te bewerken.

Het jonge bedrijf DocVerse werd begin maart door Google overgenomen. Met de software die het maakt, is online delen van documenten vanuit Microsoft Office mogelijk. Het uitwisselen van documenten die zijn gemaakt in Office en in Google Docs lijkt hiermee een kwestie van tijd te zijn.

De overname van DocVerse kost Google volgens de Wall Street Journal zo'n $ 25 miljoen dollar. Met deze aquisitie begeeft het internetconcern zich op het terrein van Microsoft. Eerder gaf de zoekgigant al een plug-in voor Outlook uit, waarmee Gmail, Google Calendar en Google Docs rechtstreeks vanuit Outlook zijn te benaderen. Een andere plug-in tovert Internet Explorer om in de browser Chrome.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten