Google Earth 4 is geen bèta meer

© CIDimport

Google Earth 4 is geen bèta meer

Geplaatst: 2 februari 2007 - 09:02

Aangepast: 19 september 2022 - 12:36

Redactie ID.nl

Google Earth 4 is na zes maanden eindelijk bèta af. De meest in het oog springende nieuwigheden zijn de vele multimediale toevoegingen van online communities en bedrijven als National Geographic. Wanneer u rondvliegt in Google Earth ziet u niet alleen satellietbeelden maar kunt u ook op icoontjes klikken voor meer informatie over de buurt.

Google Earth 4 is geen bèta meer

Google Earth 4 is na zes maanden eindelijk bèta af. De meest in het oog springende nieuwigheden zijn de vele multimediale toevoegingen van online communities en bedrijven als National Geographic.

Wanneer u rondvliegt in Google Earth ziet u niet alleen satellietbeelden maar kunt u ook op icoontjes klikken voor meer informatie over de buurt. Onder de layer Featured Content ziet u de laatst toegevoegde extra's staan.

Dat zijn bijvoorbeeld: Wikipedia-artikelen die gelieerd zijn aan locaties, links naar video's van Discovery Networks en National Geographic, Yelp Reviews (recensies van restaurants, hotels et cetera geschreven door internetters), Panaramio (foto's) en Tracks4Afrika (informatie over Afrika).

De hoogste-kwaliteit 3D-modellen van gebouwen die met Google Sketchup zijn gemaakt, zijn te bekijken als u de nieuwe layer Best of 3D Warehouse aanklikt. Een goed voorbeeld is de Amerikaanse stad Denver, waar heel downtown in Sketch-up is nagemaakt.

Weet u niet zeker of u over de nieuwste versie beschikt? Controleer het in Google Earth onder Help, Check updates online.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten