Google Easter Eggs-lijstje 2013-11-04T16:20:38

Toughpad FZ-A1 van Panasonic kan tegen een stootje

HP is de groenste volgens Greenpeace

Google Easter Eggs-lijstje

Google Easter Eggs-lijstje

Google heeft een aantal grappige dingetjes verstopt in de vorm van zogenaamde Easter Eggs met als actueel voorbeeld de 'Do a barrel roll' zoekterm waarbij het hele scherm draait. In dit berichtje vind je een lijstje met populaire Google Easter Eggs.

We schreven laatst over de 'Do a barrel run' dat zelfs trending topic werd op Twitter. Je kunt door bepaalde zoekwoorden in te typen het thema van de zoekpagina veranderen. Wanneer je 'google pirate' intypt en op 'ik doe een gok' klikt, dan lijkt het alsof de Google tekstlinks door een piraat zijn geschreven. De bekende Google Doodles zijn ook terug te vinden door bijvoorbeeld 'google pacman' of 'google guitar' in te typen en op 'doe een gok te klikken'.

Er is ook een lijstje op Facebook gepost van een aantal populaire Easter Eggs. Probeer ze zelf. Let wel op dat je op 'ik doe een gok' klikt. Mocht je niet zover komen omdat Google automatisch al de autocomplete-functie gebruikt, dan moet je deze even uitzetten door naar ‘zoekopties’ (via pictogram van radartje) te gaan. Kies daar voor ‘Google Instant niet gebruiken’ en sla de voorkeuren op.

 1. Do a barrel roll (zonder 'ik doe een gok')
 2. Google Sphere
 3. Epic Google
 4. Google Gravity
 5. Google Loco
 6. Google Gothic
 7. Google Pacman
 8. Google Guitar
 9. Google Pirate
 10. Google Raimbow
 11. Google Reverse

Weet je ook een Easter Egg? Laat het weten in een reactie onderaan het bericht!

Meer Google Easter Eggs die niet direct via een zoekterm opkomen zijn ook in dit lijstje te vinden van de Telegraph.

[Via: The Next Web]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord