Google Maps + PVDA Leiden =...

© CIDimport

Google Maps + PVDA Leiden =...

Geplaatst: 31 januari 2006 - 13:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

Redactie ID.nl

Verkiezings-programma's op internet bestaan vaak niet uit meer dan een degelijke pagina of, als je het treft, een pdf-bestand. De Leidse Partij van de Arbeid daarentegen maakt gebruik van de laatste online ontwikkelingen: Google Maps.

Verkiezings-programma's op internet bestaan vaak niet uit meer dan een degelijke pagina of, als je het treft, een pdf-bestand. De Leidse Partij van de Arbeid daarentegen maakt gebruik van de laatste online ontwikkelingen: Google Maps. Met gebruik van de actuele luchtfoto die Google Maps van Leiden geeft, ontvouwt zich de interactieve ProgrammaPlattegrond. De Leidse kiezer kan op de plattegrond zijn wijk, zijn straat en zelfs zijn eigen huis via zijn postcode terugvinden. De programmapunten van de Leidse PvdA in zijn directe omgeving zijn vervolgens meteen zichtbaar. Ook kan de kiezer alleen die punten op de ProgrammaPlattegrond zichtbaar maken, die hij belangrijk vindt. Zo hoeft de kiezer geen lange lappen tekst door te lezen op zoek naar die punten die voor zijn buurt van belang zijn, maar kan hij met een paar drukken op de knop zien wat de PvdA in die buurt wil doen.

Naast de ProgrammaPlattegrond bevat Leidenopdekaart.nl streaming videofragmenten waarin de kandidaten voor de PvdA de punten uit het programma presenteren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten