Google Nexus One voor $530 2013-11-04T17:05:42

GSM beveiliging gekraakt

Hoe het online shoppen veranderde in 2009

Google Nexus One voor $530

Google Nexus One voor $530

De geruchtenstroom over Googles eigen Google telefoon houden aan. Zo zijn de laatste berichten dat de Nexus One begin januari door Google zelf zal worden verkocht voor $530, ongesubsidieerd en simlockvrij. De telefoon gemaakt door HTC moet het voorbeeld worden wat een Android- telefoon vermag.

De geruchtenstroom over Googles eigen Google telefoon houden aan. Zo zijn de laatste berichten dat de Nexus One begin januari door Google zelf zal worden verkocht voor $530, ongesubsidieerd en simlockvrij.

De telefoon gemaakt door HTC moet het voorbeeld worden wat een Android- telefoon vermag. Zo heeft hij de nieuwste versie van het besturingsysteem Android 2.1, de tot nu toe snelste processor een  Snapdragon op 1 GHz. Verder is er een 3,5 inch touchscreen en een 5 megapixel camera.

De telefoon zal met een abonnement bij T-Mobile te koop zijn voor $180 (in de VS) met een tweejarig contract.

De telefoon zal ondersteund worden door  Google en HTC. Per Google account kun je  maximaal 5 toestellen kopen. Er komen speciale voorwaarden voor kopers van buiten de VS. Google zal de Nexus One verkopen via google.com/Phone.

Via: Gizmodo


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord