Google test advertenties in Search Suggest 2013-11-04T17:24:43

Advies voor veilig surfen en downloaden

Apple opnieuw de beste in stabiliteit en support

Google test advertenties in Search Suggest

Google test advertenties in Search Suggest

Google Search Suggest is een gadget die via een dropdown-menu suggesties geeft voor zoektermen. Google gaat gesponsorde links en andere advertenties toevoegen aan de gadget. Sinds eind augustus zit Search Suggest standaard in de homepage van Google. De internetgigant wil niet alleen dat de gadget gebruikers helpt met zoeken, maar ook dat het wat geld in het laatje brengt.

Google Search Suggest is een gadget die via een dropdown-menu suggesties geeft voor zoektermen. Google gaat gesponsorde links en andere advertenties toevoegen aan de gadget.

Sinds eind augustus zit Search Suggest standaard in de homepage van Google. De internetgigant wil niet alleen dat de gadget gebruikers helpt met zoeken, maar ook dat het wat geld in het laatje brengt. Search Suggest vergelijkt de zoektermen van een gebruiker met een lijst van populaire zoekvragen om te voorspellen waar de gebruiker naar op zoek is.

De meest populaire zoektermen waar gebruikers naar zoeken zijn de namen van websites. Eerder toonde Search Suggest alleen de namen van relevante websites, maar sinds kort suggereert de gadget ook gesponsorde links. Doordat gesponsorde links er anders uit zien dan normale suggesties, kan een gebruiker snel zien welke links advertenties zijn en welke niet. De gesponsorde links worden zowel bovenaan als onderaan de lijst van suggesties getoond.

Search Suggest toont voortaan ook links naar relevante webpagina's en niet meer alleen links naar relevante websites. Het wordt ook mogelijk om met de gadget semantisch te zoeken. De gadget zal dan proberen een antwoorden te vinden op een vraag die u aan de gadget stelt.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord