Google Translate app offline te gebruiken

© CIDimport

Google Translate app offline te gebruiken

Geplaatst: 28 maart 2013 - 09:59

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:15

Redactie ID.nl

Google heeft een update uitgebracht voor de Google Translate app waarmee je 50 verschillende talen offline kunt vertalen door ze naar je mobiel te downloaden.

Google Translate is een handige website en app om snel wat woorden of zinnen te vertalen. Helemaal wanneer je in het buitenland bent maar het nadeel is dat je dan wel een actieve verbinding nodig hebt. Niet altijd beschikbaar of gewoon te duur. Van de 60 talen die de app biedt zijn er nu al 50 te downloaden zodat je ze offline kunt gebruiken. Zo kom je alvast een heel eind.

Google Translate app offline te gebruiken-16258555

© CIDimport

Talen downloaden in Google Translate

Gewoon voordat je op vakantie gaat even de talen downloaden. Dit doe je door het menu te selecteren en daar Je kunt de te downloaden talen bereiken door het menu te selecteren en daar te kiezen voor de offline talen. Vervolgens is het een kwestie van selecteren en downloaden. Wanneer het prikker-rondje helemaal blauw is, dan is de taal gedownload en offline beschikbaar. De download-mogelijkheid is alleen voor gebruikers van Android 2.3 en hoger. Heb je de Google Translate app nog niet dan kun je die in Google Play Store downloaden.

[Via: Androidworld]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten