Google Wave in preview beschikbaar voor select publiek 2013-11-04T17:10:36

Microsoft Security Essentials nu te downloaden

Gratis downloads van Rotterdams Philharmonisch Orkest

Google Wave in preview beschikbaar voor select publiek

Google Wave in preview beschikbaar voor select publiek

Google stelt op beperkte schaal een preview beschikbaar van het in ontwikkeling zijnde Wave. Dit wordt de eerste grote publieke veldtest van het veelbelovende Google Wave.

Google stelt op beperkte schaal een preview beschikbaar van het in ontwikkeling zijnde Wave. Dit wordt de eerste grote publieke veldtest van het veelbelovende Google Wave.

Google stuurt vandaag meer dan 100.000 uitnodigingen voor de preview naar, iedereen die al eerder bij de preview betrokken was, aan gebruikers die al eerder een verzoek tot toegang tot Wave hebben aangevraagd en aan een selectie van gebruikers van Google Apps. Aan sommigen zal worden gevraagd om andere potentiële andere gebruikers, die in aanmerking zouden moeten komen voor een vroege invitatie. Google Wave is tenslotte veel zinvoller als vrienden, familie en collega's het ook hebben.

Google Wave is een op het web gebaseerde toepassing, die diverse vormen van communicatie combineert in één browservenster. Zo vallen chat (instant messaging), e-mail en wiki's hieronder. Alles in Wave gebeurt real-time. Zo zie je zelfs hoe een berichtje wordt getikt, letter voor letter.

Wave is gepresenteerd in mei met een publieke demo op Googles i/o developer conferentie in San Francisco. Alleen de eerste testers en ontwikkelaars hebben toen toegang tot de dienst gekregen. Google Wave wordt ontwikkeld door een klein team in Australie.

Google Wave wordt gezien als een van de meest belovende innovatieve ontwikkelingen van het bedrijf, dat naarstig op zoek is naar mogelijkheden om meer zakelijke gebruikers aan te trekken. Daarnaast is het bedoeld om een groter rol in de sociale netwerken te krijgen, die nu door Facebook en Twitter gedomineerd worden.

Wave is bedoeld om het samenwerken te bevorderen. Aan de ene kant met het cloudgebaseerde delen van documenten, foto's en wiki's en aan de andere kant met real-time communicatievoorzieningen. Google benadrukt dat de ontwikkelingen nog niet af zijn en er aan een aantal functies nog hard gewerkt wordt.

De gelukkigen kunnen hun invitatie vandaag in hun postbus verwachten.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord