Google zit Microsoft op de hielen 2013-11-04T16:17:18

Windows 8 zonder Flash

Summly app maakt samenvatting internet

Google zit Microsoft op de hielen

Google zit Microsoft op de hielen

Google zit Microsoft op de hielen wat betreft beurswaarde. Google liet een stijging noteren en staat nu op 200 miljard dollar, 'slechts' 15 miljard achter Microsoft.

De waarde van Google groeit sterk terwijl die van Microsoft geleidelijk daalt. Toch blijft Microsoft nog wel steeds boven de 200 miljard dollar, alleen in 2009 dook het even onder deze grens. Google timmert nu natuurlijk behoorlijk aan de weg met Android maar wellicht dat Microsoft terug kan slaan met Windows Phone 7 op de Nokia's en Windows 8 in 2012.

 

Niet meer de grootste

Momenteel voelt Microsoft in ieder geval de hete adem van Google in de nek en moest het eerder ook al Apple voor laten gaan met een beurswaarde van maar liefst 353 miljard dollar. Apple zit volgens analisten met dit enorme bedrag ook wel aan de top en het is natuurlijk afwachten hoe het nu zonder Steve Jobs verder gaat. IBM doet ook goede zaken en is met 221 miljard dollar sinds vijftien jaar weer groter dan Microsoft.

 

Facebook

De geruchten gaan dat Facebook volgend jaar naar de beurs gaat maar de waarde wordt geschat op 100 miljard dollar zodat de sociale netwerksite van Mark Zuckerberg nog niet in de buurt komt van Microsoft. 

[Via: ZDnet]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord