GPS-apparaat voor wintersporters 2013-11-04T17:22:40

Studenten krijgen punten voor spelen van Starcraft

Schoonmoeders met HD televisie populair

GPS-apparaat voor wintersporters

GPS-apparaat voor wintersporters

Met de voorjaarsvakantie in het vooruitzicht komen er steeds meer leuke ski-gadgets op de markt. Zoals de Satski: een GPS-systeem voor op de piste. Met de Satski kunnen skiërs over pistes heen navigeren, skitochten opnemen en afspelen en allerlei statistiekjes vastleggen.

Met de voorjaarsvakantie in het vooruitzicht komen er steeds meer leuke ski-gadgets op de markt. Zoals de Satski: een GPS-systeem voor op de piste.

Met de Satski kunnen skiërs over pistes heen navigeren, skitochten opnemen en afspelen en allerlei statistiekjes vastleggen. Zo kan een beginnende skiër bijvoorbeeld een dag plannen waarbij rode en zwarte pistes vermeden worden, maar waarbij wel de leukste après-ski-hut van het gebied als eindpunt fungeert.

Is de route eenmaal uitgestippeld, dan is op het kleuren-touchscreen een animatie van de gekozen route zichtbaar. Ook informatie over de te verwachten duur van de afdaling en de afstand zijn te zien.

Na afloop kan statistische informatie als afgelegde afstand, snelheden, hoogte (verloop) etc. worden opgeslagen in het geheugen van het apparaat en daarna uitgelezen worden door de computer, waarna u bij terugkomst in bijvoorbeeld Google Earth uw trip nog eens kunt bekijken.

Wie een Satski GPS koopt, hoeft trouwens niet meer te betalen voor kaarten. Er mogen dan onbeperkt kaarten van de favoriete ski-oorden gedownload worden.

En mocht er onverhoopt iets misgaan: de Satski bevat telefoonnummers van Eerste Hulp-posten op de piste.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord