Gratis taart op website Hema [UPDATE]

© CIDimport

Gratis taart op website Hema [UPDATE]

Geplaatst: 4 november 2011 - 07:38

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:08

Redactie ID.nl

Gisteravond was de website van de Hema urenlang nauwelijks bereikbaar. Niet door hackers maar door een foutje op de website waardoor men gratis taart kon bestellen.

De bosvruchten-clafoutis kost normaal 4 euro maar door fout stond hij op 0,- euro, helemaal gratis dus! Via Twitter deed dit nieuws als snel de ronde waardoor sommige bestellingen voor complete bedrijven waren en sommigen zelfs miljoenen taarten bestelden.

Menselijke (cla)fout(is)

Rond middernacht schreef de Hema op Twitter: 'Ja, HEMA is morgen jarig. Nee, helaas trakteren we niet op gratis taart. Dit is een fout op de website, we herstellen deze zo snel als mogelijk. Stop alsjeblieft met bestellen.' 

De Hema is vandaag 85 geworden maar wanneer het bedrijf miljoenen taarten gratis moet trakteren dan kan het nog wel eens snel afgelopen zijn. Hoeveel er precies is besteld weet de Hema niet maar het bedrijf beraadt zich op een passende oplossing want miljoenen taarten kan de productie niet aan. Het gaat waarschijnlijk om een menselijke fout en het is geen hack, anders hadden ze wel een andere taart uitgekozen dan de bosvruchten-clafoutis van 4 euro denkt de Hema.

Update

: De Hema heeft het volgende bericht op hun Facebook-pagina gezet:

Wie jarig is trakteert! De taarten van HEMA waren gisteren in trek vanwege een verkeerde prijs bij een taart op hema.nl. Omdat HEMA vandaag jarig is krijgen alle klanten die de taart voor 0,- besteld hebben alsnog een gratis taart. Zij ontvangen vandaag een persoonlijke email waarin staat hoe zij een gratis taart kunnen krijgen. Geniet ervan!!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten